"Melalui Shopee Trick Masterclass, Siapa Sahaja Yang Tiada Modal Boleh Menjual di Shopee"

RUGI SANGAT KALAU TAK MENIAGA DI SHOPEE. KENAPA?

  1. Pendaftaran percuma, zero risk
  2. Tak perlu daftar SSM pun
  3. Trafik pelanggan yang tinggi! Hampir 1 Juta sehari pembeli di Shopee
  4. Free shipping. Ni antara sebab utama orang suka Shopee
  5. Proses penghantaran yang mudah. Anda tak perlu tulis pun alamat pembeli. Print je.
Saya sendiri pun rasa menyesal sebab tak start meniaga di Shopee lagi awal. Tahun pertama saya meniaga di Shopee, tiada jualan langsung sebab tiada ilmu tapi masuk tahun kedua dan seterusnya selepas pengalaman try & error jualan saya melalui Umiecollection mula mencapai RM100K +
Menarik tentang Video Course Shopee Trick Masterclass – Rahsia Menjual Tanpa Modal di Shopee:
  1. Bermula dengan teknik asas- khas bagi mereka yang masih lagi baru dengan perniagaan shopee, sehingga teknik yang lebih maju/advance
  2. Program separuh masa- kelas dilakukan secara online, dan anda boleh mengikutinya dari keselesaan rumah anda!
  3. Kelas onlinekelas dikendalikan secara 100% online, anda hanya perlu ada sekurang-kurangnya telefon dan internet
  4. Sokongan dan group support- Sokongan melalui Personal Online Coaching One to One dan group support LIFETIME
  5. Pemberian PERCUMA bernilai RM500 pendaftaran hari ini!
Bile join class mcm en. Reimi buat memang akan dapat nampak.. Jadi sangat bermanfaat untuk yang baru nak mula berjinak dengan shopee😊.
Ifah
Surirumah
Apa yang akan anda pelajari melalui Video Course Shopee Trick Masterclass – Rahsia Menjual Tanpa Modal di Shopee:
  • WELCOME
  • INTRO
  • PART 1- Produk Digital vs Produk Fizikal 
  • PART 2- Daftar Akaun Shopee 
  • PART 3– Daftar Others Shipping 
  • PART 4- Cipta Produk Digital Sendiri
  • PART 5- Cara Masuk Produk Digital 
  • PART 6- Cara Upload Produk Digital Ke Google Drive 
  • PART 7– Cara Hantar Produk Digital 
  • PART 8- Cara Set Shopee Ads 
  • BONUS & SUPPORT

SIAPA REIMI SAID?

Dulu saya Penjawat Awam dan meniaga online part time jugak sebab nak cari duit sampingan. Biasa la kan duk kat bandar. Memang kena struggle untuk survive, lagi-lagi bila dah ada anak bini ni. Mula meniaga sejak dari tahun 2007 lagi. Saya pernah bukak kedai serbaneka dengan modal RM20k tapi modal hangusss macam tu je. Kedai tak jalan, modal hilang. Rasa sangat down time tu. Tau kenapa tak jadi? Sebab saya explore sendiri. Mana nak ada kelas ke seminar ke time tu. Sekarang alhamdulillah, saya fully meniaga kat Shopee. Hari-hari ada pembeli. Tak perlukan modal sangat pulak tu. Rugi kalau tak rebut peluang meniaga kat Shopee ni.

Siapakah yang sesuai untuk menyertai video course ini?

Terbuka kepada pelajar, suri rumah, mereka yang sedang bekerja atau tidak, usahawan, mereka yang sudah bersara dan sesiapa sahaja yang berminat untuk menceburi bidang perniagaan online di shopee (tiada had umur).
Oleh kerana video course ini adalah fleksibel dan dikendalikan secara online, ia memudahkan sesiapa sahaja mengikut kesesuaian masa anda, tidak kira dari mana sahaja!

Tahun 2017 mulakan shopee

Tahun 2018 - 2020 di shopee

Kenapa kena berniaga di Shopee?

Saya tengok ramai lagi yang berniaga online tapi takde akaun kat Shopee. Hanya update di Facebook je. Sangat rugi! Anda patut rebut peluang berniaga di Shopee ni.
  • Platform yang mobile-friendly. Sekarang hampir semua orang dah ada handphone. Duk rumah pun boleh shopping.
  • Dapat membina reputasi anda. Kat Shopee ada rating. Apabila anda mendapat rating yang bagus, peluang untuk mendapat lebih banyak pelanggan pun lebih tinggi!
  • Offer yang menarik. Anda boleh menawarkan offer yang menarik mengikut strategi anda.

CARA ATASI PERANG HARGA!

Salah satu cabaran meniaga kat Shopee adalah persaingan harga. Kat Shopee memang anda akan jumpa banyak barang yang dijual dengan harga lebih murah berbanding harga anda. Macam perang harga!
Tapi anda jangan bimbang. Jadilah kreatif dan teruskan meniaga di Shopee. Anda boleh berikan tawaran menarik seperti free gifts dan offer-offer lain.
Apa kelebihan seller local berbanding seller oversea yang jual jauh lebih murah tu? MASA DELIVERY. Pelanggan suka cepat. So kebanyakannnya suka memilih seller local. Rebutlah peluang tu!

NAK BUAT DROPSHIP PON BOLEH

“Kalau anda buat dropship je tak nak pegang barang, boleh ke ?”
Ramai yang buat dropship ni cara lama, kena download Air Way Bill (AWB) dan anda kena pastikan HQ anda boleh printkan AWB anda. Nak lebih mudah join je Dropship Shopee Auto Sync.
Apa kelebihan Dropship Shopee Auto Sync ni?
Anda hanya perlu daftar sebagai Ahli Dropship dari Website Supplier. Kalau anda dah jadi seorang dropshipper, anda tunggu saja order masuk. Nanti mereka akan uruskan semua sebab shopee anda dah sync dengan website supplier.
Jadi dropshipper pun boleh dapat income ribu-ribu dengan meniaga di Shopee. Nak tahu lebih banyak lagi pasal Dropship Shopee?
Apa yang akan anda pelajari melalui Video Course Shopee Trick Masterclass – Dropship Shopee Auto Sync:
  • WELCOME
  • INTRO
  • PART 1- Daftar Akaun Shopee Untuk Dropship
  • PART 2- Daftar Akaun Dropship di Website Dropship
  • PART 3- Cara Sync Shopee Dengan Website Dropship
  • PART 4- Cara Masuk Produk Dropship
  • PART 5- Cara Urus Order Dropship
  • PART 6- Cara Set Shopee Ads Produk Dropship
  • BONUS & SUPPORT

ANDA SEORANG PENIAGA DAN NAK JUAL STOK SENDIRI?

Kalau anda menjual di Shopee dan anda pegang stok sendiri lagi bagus. Sebab? Saya kongsikan kelebihan apabila anda pegang stok sendiri:
  • Senang untuk anda kawal stok. Anda boleh tahu berapa stok yang masih ada dan kualiti barang yang dijual kepada pelanggan. Rating anda pun akan jadi lebih baik sebab anda boleh uruskan pengeposan dengan cepat.
  • Aim untuk dapatkan preferred seller. Ada syaratnya nak jadi preferred seller ni. Antaranya anda tidak mendapat sebarang aduan dari pelanggan.
  • Dapat uruskan postage dengan cepat. Ini sangat penting. Jika anda nak jaga rating, anda perlu pos dalam masa 2 hari selepas order dibuat.
So, barang sendiri atau jadi dropship? Terpulang kepada anda.

MACAMMANE NAK MENJUAL DI SHOPEE NI?

Produk jenis apa yang boleh dijual kat Shopee? Saya kongsikan untuk anda.
Produk Digital:
  • Produk yang anda tak perlu pos kepada pelanggan tetapi hanya perlu e-mail pelanggan untuk menghantar produk tersebut. Tidak simpan stok atau tambah stok dan tak perlu risau kehabisan stok sebab produk ini boleh dijual tanpa had.
Produk Dropship:
  • Produk yang anda tak perlu pegang stok hanya tunggu ada tempahan dan supplier dropship akan uruskan penghantaran kepada pelanggan anda.
Produk Fizikal:
  • Produk yang memerlukan anda untuk membuat pengeposan. Anda menjual produk sendiri atau produk orang lain dan menyimpan stok, contohnya seperti buku, pakaian, produk elektronik dan bermacam-macam lagi.
Masih terfikir-fikir nak meniaga kat Shopee? Saya boleh guide anda sehingga boleh menjual.
Alhamdulillah sangat berguna dan bermanfaat untuk kami yang tak tahu pasal shopee. Dan keterangan yg jelas, tq tuan.
Ros
Peniaga

HADIAH PERCUMA bernilai RM100 jika anda melakukan pesanan sekarang!

TAWARAN PERCUMA UNTUK ANDA.

Dapatkan Video Course Shopee Trick Masterclass – Rahsia Menjual Tanpa Modal di Shopee hari ini, anda akan menerima  “100+ Ebook PLR & MRR” bernilai RM100 dan bagi yang tiada produk digital boleh mula terus menjual ebook ini. 

FREE Trial Shopee Trick Autoboost 1 Bulan

✅Autoboost
✅Keyword Search
✅Trending Keyword
✅Courier Tracking
✅AutoReply Comment
✅My Sales: Generate/Download/Print/Bulk Waybill Shopee Di Bot Telegram
✅More New Feature Coming Soon

Bukan itu sahaja..

Jika anda mengambil tindakan sekarang, anda juga akan mendapat "Video Course Shopee Trick Beginner- Panduan Bisnes di Shopee" bernilai RM100 PERCUMA + "Video Course Shopee Trick Masterclass- Dropship Shopee Auto Sync" bernilai RM200 dan Panduan Shopee Followers App Tutorial + Panduan Trafik FBads Untuk Penjual di Shopee bernilai Rm100 juga SECARA PERCUMA!

Tetapi jangan berlengah lagi oleh kerana PEMBERIAN PERCUMA berjumlah RM500 ini akan dihentikan pada bila-bila masa sahaja. Untuk mendapatkannya, pastikan anda melakukan pesanan SEKARANG sebelum terlewat! 

 

Anda Cuma Perlu Bayar..

RM100

+Pemberian PERCUMA bernilai RM500!

Selepas ini:

Harga akan naik kepada RM150

Dan harga normal akan kembali kepada RM699

SOALAN LAZIM (FAQ)

Klik butang DAFTAR SEKARANG! dan anda akan dibawa ke link pembayaran. Selepas membuat bayaran sila check inbox @ spam email untuk cara memulakan course atau terus klik menu Dashboard dan enroll course.

Kaedah pemelajaran dalam Video Course ini menggunakan sistem website, anda boleh mengikuti kursus ini bila-bila masa sahaja dan memerlukan minima telefon dan internet.

Anda akan dimasukkan kedalam Group Support FB LIFETIME

Extra Personal Online Coaching One to One

Afilliate

Ingin menjana pendapatan di internet tanpa sebarang modal? Jadi rakan niaga kami melalui Program Affiliate Shopee Trick untuk mula menjana pendapatan hari ini.

Follow!

Bantuan

Email: shopeetrick@gmail.com

Tel: 601151377660